Opbygning af træterrasse efter dine drømme

Dine specialister inden for opbygning af træterrasse

Er du på udkig efter en ny træterrasse eller en opgradering af den nuværende? Så overlad arbejdet til os. Hos Sja Tømrer&Byg er vi specialister inden for opbygning af træterrasser med fokus på langtidsholdbare kvalitetsresultater. Vi kører ud til kunder i blandt andet Vejle, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Kolding og andre omkring liggende byer.

At vælge det rigtige tømrerfirma til din træterrasse kan være en stor udfordring. Men vi er her for at gøre det nemt for dig. Vores hold af erfarne håndværkere har stor ekspertise inden for opbygning af træterrasser. Vi forstår betydningen af detaljerne i en træterrasse – de rigtige materialer, det korrekte design og den perfekte udførelse.

​Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad os skabe din drømmeterrasse

Der findes mange måder at opbygge en ny træterrasse på. Skal den fungere som husets ekstra rum, hvor du blandt andet kan nyde de lune sommeraftener, eller skal den være placeret i den anden ende af haven som sin egen lille oase? Vi er klar til at rådgive dig til den bedste løsning for dig og dit hus.

Vi adresserer dine bekymringer og spørgsmål med vores omfattende kundeservice. Vi gør os altid umage om at levere et godt resultat, du kan derfor altid være sikker på høj kvalitet, rettidig levering og kompetent rådgivning hos os. Vores kernekompetencer omfatter håndtering af alt fra konstruktion af nye træterrasser til renovering af gamle – alt sammen med en forståelse for træets naturlige egenskaber og vedligeholdelse for at sikre lang levetid.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe din drømmeterrasse. Lad os tage hånd om dit projekt fra design til færdiggørelse med vores dygtige team af tømrere. Vi står klar til at gøre din vision til virkelighed. Kontakt os derfor allerede nu for et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse.

Sja Tømrer&Byg udfører alle former for tømrerarbejde for både private og erhverv.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

06.00 – 17.00​

Fredag

06.00 – 15.00​

Lørdag

06.00 – 15.00​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Sja Tømrer&Byg

Bygade 31, 7160 Tørring

Telefon: 50 52 42 09

E-mail: Sjabyg@outlook.dk